Compania noastra este producatoare de usi din lemn stratificat de calitate exeptionala. Caracteristicile si beneficiile usilor din lemn stratificat pe care le oferim noi sunt:

– usile sunt realizate la comanda, in functie de dimensiunile, modelul si configuratia solicitata de catre dumneavoastra;
– usile din lemn stratificat sunt realizate din lemn natural stratificat care confera un grad ridicat de stabilitate in timp.
– usile realizate de societatea noastra sunt recomandate pentru cladiri civile, cladiri comerciale si cladiri vechi de patrimoniu socio-cultural, avem clienti pentru care am reconditionat usi vechi, asa cum puteti observa in imaginile de mai jos. Nu am reusit sa pozam chiar fiecare lucrare, dar experienta noastra ne recomanda ca si un furnizor de exeptie.
– usile sunt insotite de servicii complete (consultanta tehnica, verificare masuratori, transport, montaj, asistenta post-vanzare) si garantie.
– la realizarea usilor folosim materiale ecologice si care ofera un grad sporit de protectie pentru sanatatea dumneavoastra